Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
Foto: Mikkel Adsbøl | Lækre sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
ALT for damerne

Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows

Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows

En kage uden sukker, men hold dig til ét stykke, hvis du vil holde kalorieregnskabet.

Af Majbritt Louring Engell 10.jan.2017 Mad

40 MIN.

14 stk. sukkerfri brownies


100 g mandler
100 g mørk chokolade 75% eller sukkerfri
100 g Bagesød eller perfect Fit
40 gram kakao
½ tsk. bagepulver
1 tsk vaniljepulver
50 g marshmallows, sukkerfri
60 g valnødder
4 æg
1 dl rapsolie (65 g)

Sådan bager du sukkerfrie brownies:

1. Blend mandlerne til mandelmel i en foodprocessor eller i en blender. Tilsæt mørk chokolade og blend igen.

 

2. Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Bagesød, kakao, bagepulver og vanilje og rør grundigt.

 

3. Klip marshmallowsene i små stykker og hak valnødderne groft. Bland dem i de tørre ingredienser.

 

4. Pisk æg og rapsolie i en skål for sig selv. Tilsæt derefter æggemassen til de tørre ingredienser og rør rundt.

 

5.  Hæld dejen i en lille kageform beklædt med bagepapir.

 

6. Bages ved 160 grader varmluft ovn i 25-30 min.

 

 

Prøv også Varm chokolade uden sukkerchok

Henter...