Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter)
Foto: Mikkel Adsbøl
Hendes Verden

Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter) - opskrift fra Hendes Verden

Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter)

Lemonbars fra Californien.

Af Bente Nissen Lundsgaard 15.sep.2017 Mad

12 stk. californsiek lemonbars

Californiske lemonbars

 

Bund:
125 g blødt smør
½ dl flormelis
2½ dl hvedemel


Fyld:
2 æg
2½ dl sukker
revet skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk. citronsaft
2 spsk. hvedemel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
flormelis til pynt

Sådan laver du californiske lemonbars

  1. Pisk smør og flormelis luftigt med en håndmikser. Rør hvedemelet i.
  2. Fordel dejen i en form (20 x 20 cm) foret med bagepapir. Bag kagebunden ca. 10-12 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tag den ud.
  3. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker, citronskal og saft, og pisk igen, til det er skummende. Bland de 2 spsk. hvedemel og bagepulver og salt, og rør det i. Fordel fyldet over kagebunden. Bag kagen ca. 25 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og skær den ud i snitter. Pynt med sigtet flormelis.

LÆS OGSÅ: Citroncheesecake med hvid chokolade 

LÆS OGSÅ: Moderne citronfromage med rugbrødscrunch

Henter...