Canneloni med savojkål og ricotta
SPONSORERET indhold

Canneloni med savojkål og ricotta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et skønt alternativ til lasagne - uden kød...

Af: Nicoline Olsen Foto: VK Stock
22. nov. 2018 | Opskrift | BoligLiv
4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

1 fed hvidløg
200 g ricottaost
50 g friskrevet parmesan
½ dl fløde
¼ tsk frisk revet muskatnød
Skal af ½ usprøjtet citron
50 g pinjekerner
½ savojkål
6 friske lasagneplader (eller 12 tørre, der koges bløde)
lidt olivenolie til at smøre fadet med
salt og peber

Sådan gør du

  1. Gnid hvidløget rundt i en skål, og kasser det. Kom ricottaost, parmesan, fløde, muskatnød og citron i skålen, og rør godt rundt.
  2. Rist pinjekernerne på en sliplet-pande, og hak dem derefter groft. Kom dem ned i ricottablandingen. Smag til med salt og peber fra kværn.
  3. Del kålen i store blade, og blancher dem i letsaltet vand. De skal bare ned og vende uden at miste farve.
  4. Tænd ovnen på 200 grader. Del lasagnepladerne i to (hvis de er friske, ellers behold dem hele). Kom et blad kål og en spsk. ricottablanding på hver del. Rul sammen, og læg i et fad eller en ildfast pande smurt med lidt olie.
  5. Fordel den sidste rest ricottacreme henover, når du har lavet alle pladerne til ruller.
  6. Sæt fadet i ovnen tildækket med stanniol i ca. 15 minutter. Tag stanniolen af, og giv retten yderligere 10 minutter, til rullerne er gyldne og sprøde.