SPONSORERET indhold
Chili-chokoladesnegle
(ca. 100 stk.)
Ingredienser
1 kg hvedemel
375 g flormelis
750 g OMA Bagemargarine
2 æg
1 tsk. kakao
1tsk. sød chilipulver
1 sammenpisket æg til pensling
- Skær OMA Bagemargarine i tern. Fedtstoffet må ikke blødgøres. Kom mel, flormelis, OMA Bagemargarine og æg i et stort fad og ælt det sammen til en ensartet dej. Del dejen i 2 lige store dele.
- Ælt kakao og chili i den ene portion. Rul de to deje tyndt ud til 2 lige store firkanter. Pensl med sammenpisket æg og læg dejstykkerne oven på hinanden. Rul sammen som en roulade og lad den blive helt kold i køleskabet. Skær dejen ud i ca. 3 mm tykke skiver og bag dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 6-8 min. midt i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).Undlad at tilsætte chili, hvis I har mere lyst til en traditionel chokoladesnegl.