Citronlaks med kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Citronlaks med kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

ca. 600 g laksefilet
1 citron
olie havsalt i flager
friskkværnet peber
Kartoffelsalat med rævesovs :
1 kg nye kartofler
½ dl rævesovs
1-1½ dl cremefraiche
1 finthakket rødløg
1 dl hakket dild
½ dl hakket purløg
havsalt i flager
friskkværnet peber

  1. Skrub kartoflerne rene. Kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle helt af, og skær dem i stykker. 2. Bland med rævesovs, cremefraiche, løg og urter. Smag til med salt og peber.
  2. Skær laksen i tern. Skær citronen i stykker. Træk fiskestykkerne på spid med citronstykker imellem, og pensl med olie.
  3. Grill spiddene på udegrillen. Drys med salt og peber.