Creme Brulée med jordbær
SPONSORERET indhold

Creme Brulée med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den skønne creme brulee - her i en lækker variant med jordbær. Mums!

Af: Mikkel Adsbøl/ Opskrift Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 13 ½ time, heraf arbejdstid: 30 min.
4 spsk. sukker
3 dl piskefløde
1 dl sødmælk
korn af 1 stang vanilje
4 æggeblommer
Desuden:
200 g jordbær
4 spsk. sukker

  1. Kog sukker, fløde, mælk og vaniljekorn op. Rør æggeblommerne sammen, og hæld flødeblandingen i.
  2. Fordel blandingen i 4 små tærteforme. Stil dem på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 130 gr. i ca. 1 time.
  3. Afkøl dem helt natten over i køleskab.
  4. Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem over cremen. Drys med sukker.
  5. Stil dem under ovngrillen, til sukkeret gyldner. Har man en lille gasbrænder er den optimal at bruge.