Den populære hindbærsnitte
SPONSORERET indhold

Den populære hindbærsnitte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Børnenes favorit!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
16. sep. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
5-10 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
¼ tsk. hjortetaksalt
175 g smør
2 æggeblommer
50 g flormelis
Fyld:
1 dl hindbærmarmelade
Pynt:
2 dl flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel

  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Del dejen i to stykker.
  2. Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over.
  3. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i 7 cm brede snitter, som evt. kan halveres.
  4. Rør glasuren sammen, og smør den på snitterne, mens de stadig er lune. Drys med kagekrymmel. Afkøl snitterne.