SPONSORERET indhold
Den populære hindbærsnitte
Børnenes favorit!
5-10 stk.
Ingredienser
250 g hvedemel
¼ tsk. hjortetaksalt
175 g smør
2 æggeblommer
50 g flormelis
Fyld:
1 dl hindbærmarmelade
Pynt:
2 dl flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel
- Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Del dejen i to stykker.
- Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i 7 cm brede snitter, som evt. kan halveres.
- Rør glasuren sammen, og smør den på snitterne, mens de stadig er lune. Drys med kagekrymmel. Afkøl snitterne.