pasta
SPONSORERET indhold

Fettuccine med safrancreme & kammuslinger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Enkel pastaret, som vil imponere gæsterne.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 dl fløde 9%
¼ tsk safrantråde
salt, peber
estragon
125-150 g sukkerærter
2 pakker frisk fuldkornsfettuccine a 250 g eller Pastarigets fuldkornsfettuccine
300 g kammuslinger
2 tsk olivenolie
2-3 snittede forårsløg

Sådan gør du:

Hæld fløden i en gryde, lad den koge op og tilsæt safran. Kog fløden en smule ind og smag den godt til med salt, peber, estragon eller kørvel. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Blancher og afdryp sukkerærterne.

Dup kammuslingerne tørre, drys salt og peber på og steg dem i knap 1 min. på hver side på en meget varm pande i olivenolie. Anret pasta og sukkerærter i dybe tallerkener, hæld saucen over, læg kammuslingerne på og drys med lidt forårsløg og frisk estragon.
Energi pr. person: 620 kcal, fedt 19%, protein 20%, kulhydrat 61%