Hjemmelavet omelet
SPONSORERET indhold

Omelet med basilikum, forårsløg & laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skift de hurtige kulhydrater ud med de langsomme fra f.eks. fuldkornsrugbrød. Og spis dem sammen med sundt fedt fra f.eks. laks

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
06. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

6 æg
3 spsk vand
salt, peber
1 håndfuld, groftskåret basilikum
olivenolie til stegning
1 bdt. forårsløg
150 g røget laks i skiver
4 skiver ristet fuldkornsrugbrød

Sådan gør du:

Pisk æggene med vand, salt og peber og bland basilikum i. Steg æggemassen i en større pande eller steg den som fire små individuelle omeletter og server med forårsløg, røget laks og ristet rugbrød. KRØLLEDE FORÅRSLØG: Skær forårsløgene i tynde strimler på langs, læg dem i en skål koldt vand og sæt dem i køleskabet et par timer, så krøller de flot. 

Energi pr. pers.: 390 kcal, fedt 35%, protein 28%, kulhydrat 37%