Frossen hindbærtiramisu
SPONSORERET indhold

Frossen hindbærtiramisu

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en tiramisu med et twist - nemlig en frossen hindbærtiramisu. Den perfekte sommerdessert.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. aug. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
(10 personer)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 4½ timer, heraf arbejdstid: 30 min
4 pasteuriserede æggeblommer (svarer til 2 små bægre æggeblommer)
100 g flormelis
korn af en 1 stang vanilje
11⁄2 dl piskefløde
250 g mascarpone
1 dl Grand Marnier
12 ladyfingers
150 g hindbær eller halve jordbær

  1. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen. Pisk fløden til skum, og pisk mascarpone i. Vend skummet i æggemassen.
  2. Kom halvdelen af ladyfingers i en brødform foret med plastfilm. Dryp halvdelen af Grand Marnieren over kagerne.
  3. Fordel halvdelen af mascarponeblandingen over, dernæst hindbær og resten af mascarponeblandingen.
  4. Fordel resten af ladyfingers over, og dryp dem med resten af Grand Marnieren.
  5. Frys isen i mindst 4 timer. Tag isen ud af brødformen, og skær den i skiver.