SPONSORERET indhold
Frugtmuffins
10-12 stk.
Ingredienser
125 g blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
150 g sukker
2 æg
100 g hakkede hasselnødder
1 dl lyse rosiner
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. mælk
lidt smeltet smør til pensling
Cheese topping:
80 g flødeost
30 g blødt smør
240 g flormelis
Pynt:
jordbær og kiwi
- Pisk smør, vaniljesukker og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Vend hasselnødder, rosiner og hvedemel blandet med bagepulver i. Rør mælken i. Fordel dejen i 12 muffinsforme smurt med smeltet smør og stillet ned i en muffinsbageform. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25 min. Afkøl dem.
- Pisk flødeost og smør sammen. Pisk flormelis i, til det bliver en luftig creme. Smør cremen på kagerne og pynt med jordbær og kiwi.