Grillet brød med gedeost og ribs
SPONSORERET indhold

Grillet brød med gedeost og ribs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Søde, lækre ribs danner perfekt harmoni med sprødt grillet brød med gedeost og salat.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

85 g sukker
½ tsk ingefær, revet
200 g ribs
8 små skiver brød (gerne med sej krumme)
200 g gedeost, f.eks. Sainte-Maure
1 håndfuld ærtespirer eller salat

Sådan gør du:

Kom sukker, ingefær og ribs i en gryde, og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen, og afkøl. (Hvis du synes, kan ribsene undgå tilberedning og blot laves som rysteribs med frisk ingefær – lad dem stå og trække nogle timer med sukker før servering).

Skær gedeosten i 8 skiver, og kom det på brødet, dryp lidt olivenolie på, og krydr med salt og peber. Kom brødene på en rist, og grill dem i ovnen til brødet er sprødt og osten let gylden på toppen.

Servér grillet brød med gedeost, og kom lidt syltede ribs og lidt ærtespirer eller salat ved.

PRØV OGSÅ: Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie