grillet kylling
SPONSORERET indhold

Grillet kyllingebryst med chili & ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God til hverdag & fest - lækker grillet kylling er altid et hit.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
24. jul. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
Pensling:
1 spsk honning
4 spsk sojasauce
1 spsk friskreven ingefær
1 tsk sød chili
2 tsk olie

Salat af spidskål:
1 lille fintsnittet spidskål
1 bundt revne radiser
1 spsk sesamolie
1-2 spsk limesaft
lidt frisk koriander evt. 1 spsk sorte sesamfrø

300 g grillet fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Dup kyllingekødet tørt. Rør honning, sojasauce, ingefær og chili med olie, og pensl kyllingekødet godt på alle sider med blandingen, før det grilles over gode gløder i 4-5 minutter på hver side. Bland spidskål og radiser. Vend og smag salaten omhyggeligt til med sesamolie, limesaft samt salt og peber. Drys salaten med lidt koriander og sort sesam inden servering. Skær kyllingebrysterne i lidt tykke stykker, og server dem med tilbehøret samt ekstra lime.

TIP! Grill et par ekstra lime sammen med kyllingekødet.

Energi pr. person: 460 kcal, fedt 29%, protein 30%, kulhydrat 41%