Høns i asparges
SPONSORERET indhold

Høns i asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: MikkeL AdsbøL
08. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

10 grønne asparges
3 spsk. mayonnaise, f.eks. Hellmann’s
2 spsk. cremefraiche
18 %
1 tsk. dijonsennep
¼ tsk. sukker
2 tsk. citronsaft
200 g koldt kyllingekød
salt og peber
8 skiver flute
1 fed hvidløg
Pynt:
hakket persille og tomatbåde

  1. Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i 2 cm stykker. kog dem 3 min. i letsaltet vand, og afdryp dem i en sigte. rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og citronsaft sammen. skær kyllingekødet i mindre stykker. Vend asparges og kyllingekød i. smag til med salt og peber.
  2. Rist fluteskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddet. fordel hønsesalaten over. Pynt med persille og tomatbåde.