Nem paella i ovn
SPONSORERET indhold

One pot: Hurtig paella med fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker paella med fisk - denne paella er hurtigt lavet og du kan lave den i ovnen. Se her, hvordan du gør:

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
08. sep. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Hurtig paella med fisk til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

1 fed hvidløg
1 porre
2 bøftomater
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
250 g paellaris
1 nip safran
2 tsk. stærk paprika
1 citron
6-7 dl vand
salt og peber
600 g knurhanefilet eller anden fast fiskefilet
400 g edamamebønner
1 bundt bredbladet persille

Tilbehør: 1 citron

Sådan laver du hurtig paella med fisk

  1. Tænd ovnen på 200 gr.
  2. Pil og hak hvidløg. Skyl og rens porren. Snit den fint. Skyl og skær tomaten i kvarter.
  3. Smelt smør og olie i en gryde. Svits hvidløg og porre. Kom risene i gryden, og svits med, til de bliver klare. Kom tomatbådene i gryden sammen med safran, paprika og saften af 1 citron.
  4. Hæld vand i gryden, og rør godt rundt. Læg låg på, og lad det simrekoge i 15-20 min. Hold øje med, at gryden ikke koger tør, i så fald tilsæt lidt mere vand.
  5. Krydr fisken med salt og peber.
  6. Læg fisken ovenpå risen sammen med edamamebønner. Læg låg igen på gryden, og sæt den i ovnen i 8-10 minutter.
  7. Skyl og hak persillen, og drys den over den færdige ret.
  8. Server paella og fisk med citronbåde.