Hvidkålssuppe opskrift
SPONSORERET indhold

Hvidkålssuppe med rodfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.

Foto: Mikkel Adsbøl
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1/4 hvidkål
2 porrer
2 persillerødder
2 gulerødder
50 g bacon i små tern
1 spsk. olie
1½ l hønsesuppe eller bouillon
125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
salt, peber

Tilbehør: flute eller groft brød

Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter

  • Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
  • Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
  • Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  • Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.