Spicy Indisk suppe med masser grønsager

Indisk suppe

Spicy suppe med masser af smag.

Bedømmelse
4

2 spsk kokosolie
2 rødløg, finthakket
3 fed hvidløg, revet
4 stængler bladselleri, i små stykker
1 æble, i små tern
2 tsk gurkemeje
15 g ingefær
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stærk karry
1 spsk garam masala
4 kardemommekapsler
1 stang kanel
4 tørrede limeblade
1 ds hakkede tomater ca. 1 l bouillon
100 g røde linser
1 ds kokosmælk
limesaft
salt

Topping:
frisk koriander

Sådan gør du: Varm koksolie op i en gryde, og svits løg, hvidløg, selleri og æbler. Tilsæt gurkemeje, revet ingefær, spidskommen, karry og garam masala. Rør det hele godt rundt, og tilsæt kardemomme, kanel, limeblade, hakkede tomater og bouillon. Lad det hele simre ved middel varme i ca. 1 time. Tilsæt derefter linser og kokosmælk, og lad suppen simre i yderligere 45 minutter. Smag suppen til med limesaft og evt. lidt salt. Tag kardemomme, kanel og limeblade op inden servering.

TIP! Vil du have en mere fyldig suppe, så tilsæt 1 stor kartoffel skåret i små tern.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok