Is med pandekager, kiwisalsa og sukkerstegte nektariner
SPONSORERET indhold

Is med pandekager, kiwisalsa og sukkerstegte nektariner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6 personer)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 1½ time, heraf arbejdstid: 1 time
Små pandekager:
240 g hvedemel
1 knsp. salt
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
4 æg
5 dl kærnemælk
50 g smeltet smør
smør til bagning
Desuden:
4 nektariner eller blommer
1 dl sukker
30 g smør
Kiwisalsa:
2 kiwifrugter
2 spsk. citronsaft
Tilbehør:
vaniljeis

  1. Pandekager: Bland mel, salt, sukker og vaniljesukker. Rør æg og kærnemælk i, og rør dejen jævn.
  2. Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet. Smelt smørret, og rør det i.
  3. Bag pandekagerne, ca. 15 cm i diameter og gerne lidt tykke, i smør på en pande.
  4. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i små tern. Bland dem med citronsaft.
  5. Skær nektarinerne i både.
  6. Smelt sukkeret på en støbejernspande. Smelt smørret i sukkeret. Steg nektarinerne i blandingen, til de er gyldne.
  7. Server pandekagerne.