Hjemmelavet saft
SPONSORERET indhold

Jordbærsaft med vanilje

Smagen af dansk sommer!

Foto: Tia Borgsmidt
10. sep. 2015 | Opskrift | BoligLiv


JORDBÆRSAFT MED VANIJLE

Tid: ca. 25 min. plus kogetid (Ca. 1 flaske koncentreret saft fortyndes 1:4)
1 kg jordbær

1 liter vand
250 g sukker
korn af 1 stang vanilje
atamon

1. Skyl, og nip jordbærrene. Kom jordbær og vand i en gryde, og kog op. Kog blandingen i ca. 20 min. ved svag varme under låg. Si derefter saften gennem et klæde.
2. Kom den siede saft i en gryde med sukker og vaniljekorn. Kog saften i ca. 15 min. uden låg.
3. Skold flasken i atamon. Hæld saften på flaske.

TIP
Fortynd saften med danskvand, så får du den lækreste sommer-sodavand.

► SE OGSÅ: 6 læskende smoothies, saft & cocktails
► SE OGSÅ: Lav den bedste hyldeblomstsaft
► SE OGSÅ: Mhmm... kirsebærsaft!