Kålpølser med gammeldags hvidkål
SPONSORERET indhold

Kålpølser med gammeldags hvidkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

05. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

8 sønderjyske kålpølser
Gammeldags hvidkål:
1 kg hvidkål
2 dl piskefløde
1 tsk. revet muskat
salt og hvid peber
Pynt: frisk timian
Tilbehør: sennep og rugbrød

  1. Skær kålen i grove stykker uden stok. Kog kålen i letsaltet vand i en gryde ca. 10 min. Tag kålen op med hulske, og lad den dryppe af på et klæde. Hak kålen fint i en foodprocessor (tilsæt lidt fløde, så går det nemmere).
  2. Kom kål og fløde i en gryde, og kog det ca. 5 min. Smag til med muskat, salt og hvid peber.
  3. Steg pølserne på en pande over svag varme, til de er brune på alle sider (tjek tilberedning på emballagen).
  4. Pynt retten med frisk timian, og spis pølserne til den gammeldags hvidkål med sennep og rugbrød.