SPONSORERET indhold
Kålpølser med gammeldags hvidkål
4 personer
Ingredienser
8 sønderjyske kålpølser
Gammeldags hvidkål:
1 kg hvidkål
2 dl piskefløde
1 tsk. revet muskat
salt og hvid peber
Pynt: frisk timian
Tilbehør: sennep og rugbrød
- Skær kålen i grove stykker uden stok. Kog kålen i letsaltet vand i en gryde ca. 10 min. Tag kålen op med hulske, og lad den dryppe af på et klæde. Hak kålen fint i en foodprocessor (tilsæt lidt fløde, så går det nemmere).
- Kom kål og fløde i en gryde, og kog det ca. 5 min. Smag til med muskat, salt og hvid peber.
- Steg pølserne på en pande over svag varme, til de er brune på alle sider (tjek tilberedning på emballagen).
- Pynt retten med frisk timian, og spis pølserne til den gammeldags hvidkål med sennep og rugbrød.