Kalv på krydret spinat
SPONSORERET indhold

Kalv på krydret spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hakket kalvekød har sin egen milde smag, og den skal man omgå med nænsomhed som her.

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

ca. 600 g hakket kalvekød
1 æg
salt og peber
Tilbehør:
2-3 spsk. pinjekerner
300 g babyspinat
lidt smør
1/2 peberfrugt i smalle strimler
1 fed hvidløg
chilipulver
1 bdt. persille
1 bdt. dild eller estragon
små, kogte kartofler efter appetit

  1. Ælt kødet med æg, salt og peber, og form det til ovale boller. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 25 min.
  2. Rist først pinjekernerne på en tør pande, og skrab dem til side. Svits derefter den skyllede spinat i lidt smør, tilsæt chilipulver, peberfrugt, presset hvidløg og hakket grønt, og varm det hele godt igennem. Drys med pinjekerner.
  3. Server kødet med spinat og små kartofler.
  4. TIDSFORBRUG: 35 MIN, HERAF ARBEJDSTID: 35 MIN.