SPONSORERET indhold
Kalvebøffer med mango og cashewnødder
4 personer
Ingredienser
8 kalvebøffer skåret af kalvemørbrad
salt, peber
1 spsk. olie
250 g æggenudler
1 mangofrugt
4 forårsløg
1 dl cashewnødder
Marinade:
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. sojasauce
1 spsk. fintrevet ingefær
- Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande, og brun kødet på begge sider. Steg bøfferne færdige ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Vend dem flere gange.
- Kog æggenudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
- Skræl mangoen, og skær den i halve så tæt på stenen som muligt. Skær de halve stykker i tynde skiver. Snit forårsløgene i skrå skiver. Vend mangofrugt og forårsløg sammen med æggenudlerne i en skål. Pisk marinaden sammen, og vend den i. Drys grofthakkede cashewnødder over. Server til bøfferne.