Kalvebøffer med mango og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Kalvebøffer med mango og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

8 kalvebøffer skåret af kalvemørbrad
salt, peber
1 spsk. olie
250 g æggenudler
1 mangofrugt
4 forårsløg
1 dl cashewnødder
Marinade:
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. sojasauce
1 spsk. fintrevet ingefær

  1. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande, og brun kødet på begge sider. Steg bøfferne færdige ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Vend dem flere gange.
  2. Kog æggenudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  3. Skræl mangoen, og skær den i halve så tæt på stenen som muligt. Skær de halve stykker i tynde skiver. Snit forårsløgene i skrå skiver. Vend mangofrugt og forårsløg sammen med æggenudlerne i en skål. Pisk marinaden sammen, og vend den i. Drys grofthakkede cashewnødder over. Server til bøfferne.