Kålwrap med rejer i sennep-skyr-dressing
SPONSORERET indhold

Kålwrap med rejer i sennep-skyr-dressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem lille frokostret, du kan lave på fem minutter. Vil du have lidt mere bid, kan du også røre rejesalaten med 1 spsk god sennep udover karry.

Af: Umahro Cadoga Foto: Line Thit Klein
07. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g pillede, kogte rejer – drænede (køb dem i lage, og dræn dem eller tø frosne rejer op)
3 dl skyr
2 spsk karry
friskkværnet sort peper
1 håndfuld grønne krydderurter til at pynte med – feks. persille, timian, karse og purløg
4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under

Sådan gør du:

Rør rejer, skyr og karry sammen, og smag til med peber.

Arranger rejesalaten på kålbladene, drys med grønt og servér. Hvis der ikke helt er plads til alt rejesalat, så spis bare en ekstra wrap med det sidste.

Kcal 132

Prøv også kålwrap med marinerede kyllingestrimler i tomat

Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/