Foto: Maria Warnke Nørregaard
fit living

Kylling & pasta

Her er en hurtig ret til de dage, du har ekstra travlt.

Af Vibeke Lehn 12.feb.2016 Mad

4

300 g kyllingeinderlår
1 spsk reven skal økologisk citron
1 spsk finthakket hvidløg
salt, peber
1 spsk olivenolie til stegning
1 hakket løg
1 aubergine i tern
1 dåse hakkede flåede tomater
300 g fuldkornspasta
evt. lidt rørsukker
basilikum eller oregano
200 g groft brød

Sådan gør du: Kom kyllingekødet i en skål, og vend det med citron, hvidløg samt salt og peber.Varm olien i en stor sauterepande, og brun kyllingekødet godt på alle sider. Kom auberginetern ved, lad dem tage farve, og tilsæt derefter tomaterne. Lad det hele simre i 7-8 minutter. Kog, afdryp og hold pastaen varm – gem lidt af kogevandet til saucen. Smag saucen til med salt, peber, sukker, oregano eller basilikum, og spæd den evt. til med lidt af kogevandet fra pastaen. Server pasta med sauce og brød.

Energi pr. person: 570 kcal, fedt 17%, protein 21%, kulhydrat 62%

Henter...