Kylling i karry med hvidkål, løg og æbler
SPONSORERET indhold

Kylling i karry med hvidkål, løg og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En krydret karry-klassiker i nyere version. Vælg selv om du vil spise ris, kartofler eller et godt brød hertil.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
03. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 35 min

Ingredienser

3-400 g plukkede kyllingerester fra den helstegte kylling i går – eller fersk kylling i strimler
1 spsk smør
500 g hvidkål, groft skåret
200 g løg i grove tern
2 spsk karry
2 tsk salt
1 tsk peber
1 madæble, fx belle de boscoop eller cox orange, skåret i både
1 dl piskefløde
100 g mandler, grofthakkede
frisk koriander eller karse til pynt

Sådan laver du kylling i karry:

Varm ovnen op til 200 grader. Smelt smørret i en pande eller gryde, som kan tåle at gå i ovnen.

Sautér kylling, hvidkål, løg og karry i smørret, og krydr med salt og peber. Vend æblebåde og fløde i, og drys mandlerne på toppen. Sæt gryden i ovnen i 20 minutter.

Server den færdige karry-kylling med koriander eller karse på toppen, og vælg selv om du har lyst til at servere ris, kartofler eller brød hertil.

PRØV OGSÅ citronstegt kylling med coleslaw og kartofler i ovnen

FÅ MERE inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/