SPONSORERET indhold
Lam med citruscouscous
Nemt og godt måltid til dage, hvor det gerne må gå stærkt.
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
8 enkelte lammekoteletter
salt, peber
friskskåret rosmarin
lidt frisk eller tørret chili
2 tsk olivenolie
2 halve hvidløg
Couscous med citrus & mynte:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende vand eller bouillon
1-2 fed knust hvidløg
reven skal og saft af 1 ubehandlet citron
reven skal af 1 ubehandlet lime
1 dl hakket mynte
20 g ristede pinjekerner
Sådan gør du:
- Begynd med couscoussen, så den kan trække, mens kødet steges. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende vand over, dæk skålen og lad det hele trække, til grynene har opsuget væden.
- Rør couscoussen løs med en gaffel og smag den til med alle de øvrige ingredienser.
- Dup lammekoteletterne let med køkkenpapir. Gnid dem med salt, peber, rosmarin og chili.
- Varm olien i en stor pande og steg kød og hvidløg heri i ca. 2-3 minutter på hver side.
- Server de stegte koteletter og hvidløg med citruscouscous.
Energi pr. person: 360 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%