SPONSORERET indhold
Lun minigrønkål med blød gedeost og honning
Minigrønkål er spæde grønkålsblade, der er skønne, smagfulde og strutter af sundhed og perfekte i salater, pestoer eller efter en hurtig tur på panden. De fås i velassorterede supermarkeder og grønthandlere. Prøv salaten til grillet kød.
Ingredienser
Tilbehør til 2 personer
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
250 g minigrønkål
salt
75 g blød gedeost
2-3 spsk flydende honning
Sådan laver du lun minigrønkål med blød gedeost og honning
Snit hvidløget i tynde skiver. Rist det i lidt olivenolie på en varm pande, det må gerne blive lysebrunt. Kom grønkål på, og steg ganske kort, ½ -1 minut. Smagtil med salt.
Anret straks kålen på et fad, top med brud af gedeost, og dryp med honning.
Servér straks.
PRØV OGSÅ: Kinakål med ansjoser og pecorino