Marcipankonfekt med havtorn
SPONSORERET indhold

Marcipankonfekt med havtorn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et syrligt tvist som modspil til alle de sukkersøde julegodter

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
30. okt. 2018 | Opskrift
30 stk. | Total: 30 min

Ingredienser

50 g frosne havtorn
50 g sukker
200 g marcipan
lidt flormelis
ca. 200 g mørk chokolade
havtornflager

Sådan gør du

  1. Kom havtorn og sukker i en lille gryde, og kog i ca. 10 minutter.
  2. Afkøl havtornsyltet, og ælt det derefter med marcipan.
  3. Tilsæt flormelis, til massen kan trilles til kugler.
  4. Stil kuglerne i køleskabet i ca. 30 minutter.
  5. Temperer chokoladen, og overtræk konfekten.
  6. Pynt med havtornflager.

Anbefalet til dig