Marengs med pink grape
SPONSORERET indhold

Marengs med pink grape

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
02. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Marengs med pink grape
2 æggehvider
75 g sukker
2 pink grape
2 kiwifrugter
100 g blåbær
Desuden:
4 dl piskefløde
Korn af 1 stang vanilje
1 spsk. flormelis

  1. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen. Vend resten af sukkeret i. Form marengsen til 4 fuglereder på bagepapir på en bageplade.
  2. Bag marengsene ved 125 gr. på midterste ovnribbe ca. 1 time. Afkøl marengsene.
  3. Skær først lidt af toppen og bunden af grapefrugterne. Skær herefter skallen og den hvide hinde af. Skær kødet ud i fileter ved at skære ned mellem hinderne. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern. Skyl og afdryp blåbærrene godt. Pisk fløden til skum, og tilsæt vaniljekorn og flormelis. Kom det i marengsrederne, og pynt med frisk frugt.