Mazarinhjerter med hindbær
SPONSORERET indhold

Mazarinhjerter med hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hindbær giver både lidt syrlighed og dejlig smag til disse mazarinhjerter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
6 stk.

Ingredienser

Mazarinhjerter med hindbær
Mazarinmasse med citronskal:
2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g ren, rå marcipan
4 spsk. mælk
2 æg
75 g hvedemel
150 g hindbær, frosne er fine

  1. Optø hindbær i en skål, og vend flormelis i. Vend dem i mazarinmassen. Kom i smurte hjerteforme, her har vi brugt silikoneforme fra EVA Trio.
  2. Bag hjertekagerne ved 175 gr. i ca. 30-35 min. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.