Mazarintærte med hvid choko og bær
SPONSORERET indhold

Mazarintærte med hvid choko og bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd den med en god kop te

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

Mazarintærte med hvid choko og bær
400 g ren rå marcipan
150 g blødt smør
150 g sukker
korn af 1 stang vanilje
4 spsk. mælk
4 æg
120 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Desuden:
150 g hvid chokolade
25 g smør
Pynt:
bær, f.eks. blåbær og hindbær

  1. Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan, vanilje og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i. Rør dejen sammen. Kom dejen i en smurt tærteform, 26 cm i diameter.
  2. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min. Stik et spid i kagen, og se, om den er gennembagt, er der rå dej på, skal den have lidt længere. Afkøl kagen.
  3. Hak chokoladen, og smelt den sammen med smør i mikroovn eller over vandbad. Smør chokoladen over kagen. Lad det stivne i køleskab. Pynt med bær lige inden servering.