Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich
Foto: Line Thit Klein | Mexikansk quesadilla-sandwich
ALT for damerne

Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich

Mexikansk quesadilla-sandwich

Del på

Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.

Af Carsten Kyster 01.jul.2012 Mad

45 MIN.

4

1 aubergine
2 spsk olivenolie

2 mozzarellaoste i vand

4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter

100 g revet mozzarella/ost

50 g revet parmesan

1 dl fromage frais eller yoghurt naturel

50 g rucola.

 

Basilikumsolie:

½ bundt basilikum

1 dl olivenolie

2 tsk hvidvinseddike

salt

sort peber

Sådan laver du mexikansk quesadilla

Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.

Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.

Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.

Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.

Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat

Tortillas kan fint bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min, eller de kan også skæres ud i små trekanter og spises som snacks.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...