Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich
SPONSORERET indhold

Mexikansk quesadilla-sandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
01. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 45 min

Ingredienser

1 aubergine
2 spsk olivenolie

2 mozzarellaoste i vand

4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter

100 g revet mozzarella/ost

50 g revet parmesan

1 dl fromage frais eller yoghurt naturel

50 g rucola.

 

Basilikumsolie:

½ bundt basilikum

1 dl olivenolie

2 tsk hvidvinseddike

salt

sort peber

Sådan laver du mexikansk quesadilla

Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.

Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.

Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.

Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.

Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat