SPONSORERET indhold
Miniæblekager med råcreme
Bag små lækre æblekager, og server dem med råcreme til som en skøn dessert.
(14-16 stk.)
Ingredienser
Miniæblekager:
100 g mandler
100 g franskbrødskrumme
3 æg
150 g sukker
75 g smeltet smør
1 dl fløde 13 %
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
300 g æblebåde
50 g sukker
25 g smeltet smør
Råcreme:
1 lille bæger past. æggeblommer
1½ spsk. sukker
2½ dl piskefløde
- Miniæblekager: Hak mandler og brødkrumme i en foodprocessor. Pisk æg og sukker sammen, til det er luftigt.
- Vend brødkrumme og mandler i. Rør smør, fløde, vaniljesukker og bagepulver i. Fordel dejen i smurte muffinforme. Fordel æblebåde i dejen. Drys sukker over. Dryp smeltet smør over.
- Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 35 min.
- Råcreme: Pisk æggeblommer og sukker cremet.
- Pisk fløden til skum, og vend det i æggecremen. Server cremen til æblekagerne.