Miniæblekager med råcreme
SPONSORERET indhold

Miniæblekager med råcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bag små lækre æblekager, og server dem med råcreme til som en skøn dessert.

Af: Mikkel Adsbøl Foto: Mikkel Adsbøl
29. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(14-16 stk.)

Ingredienser

Miniæblekager:
100 g mandler
100 g franskbrødskrumme
3 æg
150 g sukker
75 g smeltet smør
1 dl fløde 13 %
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
300 g æblebåde
50 g sukker
25 g smeltet smør
Råcreme:
1 lille bæger past. æggeblommer
1½ spsk. sukker
2½ dl piskefløde

  1. Miniæblekager: Hak mandler og brødkrumme i en foodprocessor. Pisk æg og sukker sammen, til det er luftigt.
  2. Vend brødkrumme og mandler i. Rør smør, fløde, vaniljesukker og bagepulver i. Fordel dejen i smurte muffinforme. Fordel æblebåde i dejen. Drys sukker over. Dryp smeltet smør over.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 35 min.
  4. Råcreme: Pisk æggeblommer og sukker cremet.
  5. Pisk fløden til skum, og vend det i æggecremen. Server cremen til æblekagerne.