SPONSORERET indhold
Minimuffins med ost, oliven og pølse
32 stk.
Ingredienser
3 spsk. olivenolie
1-2 gulerødder, 100 g reven vægt
1 løg
50 g jalapenopølse eller bacon i små tern
50 g grønne stenfri oliven
4 store æg
100 g reven cheddar eller emmentaler
½ dl mælk
225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
peber
lidt smeltet smør til formen (brug helst slip let-minimuffin-metalform)
- Riv gulerødderne på råkostjernet. Hak løget.
- Steg pølseternene gyldne på en tør pande. Tag dem op på køkkenrulle. Hæld det afsmeltede fedtstof fra panden. Svits løg og gulerødder i olivenolien på panden. Kom blandingen i en skål. Kom pølseternene i. Rør et æg i ad gangen. Skær oliven i små tern. Rør oliven og de øvrige ingredienser i æggeblandingen.
- Smør en slip let-minimuffinform med smeltet smør. Fordel dejen heri, ca. 1 stor spsk. i hvert hul. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 15-20 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Afkøl dem eller spis dem lune.