Muffins med peanuts og chokolade
Foto: Betina Hastoft
Hendes Verden

Muffins med peanuts og chokolade - opskrift fra Hendes Verden

Muffins med peanuts og chokolade

Af Bente Nissen Lundsgaard 09.okt.2014 Mad

ca. 12-14 stk.

Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
50 g peanuts
75 g mælkechokolade
2 spsk. kakaopulver
Pynt:
1 portion frosting
12-14 hindbær
50 g høvlet mælkechokolade
mynte
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis

  1. Lav grunddejen. Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakaopulver i dejen. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  2. Lav frostingen som beskrevet, og fordel den på kagerne. Pynt med hindbær, chokolade og mynte.
Læs alt om Bageopskrifter
Henter...