SPONSORERET indhold
Muffins med peanuts og chokolade
ca. 12-14 stk.
Ingredienser
Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
50 g peanuts
75 g mælkechokolade
2 spsk. kakaopulver
Pynt:
1 portion frosting
12-14 hindbær
50 g høvlet mælkechokolade
mynte
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
- Lav grunddejen. Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakaopulver i dejen. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Lav frostingen som beskrevet, og fordel den på kagerne. Pynt med hindbær, chokolade og mynte.