Nøddemazariner
SPONSORERET indhold

Nøddemazariner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
18. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

250 g ren rå marcipan
100 g blødt smør
100 g sukker
2 spsk. mælk
2 æg
75 g hvedemel
1½ tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
Topping:
1 dl piskefløde
100 g sukker
75 g smør
1 spsk. glukose eller flydende honning
100 g mellemfint hakkede hasselnødder

  1. Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i. Kom dejen i hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Fløde, sukker, smør og glukose koges sammen ca. 3-4 min. Tilsæt nødderne, og kog dem med 1 min.
  3. Tag kagerne ud, og fordel nøddemassen over. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte.