Omelet med bacon og tomater
SPONSORERET indhold

Omelet med bacon og tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Omeletter kan nydes både til brunch, frokost og aftensmad, og de kan fyldes med stort set alt, hvad du har i køleskabet, og så er det tilmed en velsmagende spise, der både er sund for din krop og økonomi.

Af: Susanne Engelstofte Rasmussen Foto: Betina Hastoft
19. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1-2 personer

Ingredienser

3 æg
salt og peber
100 g bacon i skiver
150 g små cherrytomater
1 håndfuld brøndkarse

  1. Pisk æg, salt og peber grundigt sammen med piskeris.
  2. Steg bacon sprødt på panden, og læg dem på køkkenrulle. Steg tomaterne lidt (de kan også halveres), og fjern dem fra panden.
  3. Hæld æggemassen på panden, og steg omeletten over svag til jævn varme, til den er stivnet.
  4. Læg bacon, tomat og brøndkarse på, og fold omeletten sammen.