Orangetoppe med mælkechokolade og Øl-marcipan med kandiserede violer
SPONSORERET indhold

Orangetoppe med mælkechokolade og Øl-marcipan med kandiserede violer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker konfekt med Grand Marnier - og øl! Her får du opskriften på to lækre slags marcipan-konfekt.

03. dec. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Total: 20 min

Ingredienser

Orangetoppe med mælkechokolade (12 stk.)
250 g ren, rå marcipan
2 tsk. reven appelsinskal
3 spsk. Grand Marnier
150 g mælkechokolade

Øl-marcipan med kandiserede violer (20 stk.)
250 g ren rå marcipan
3 spsk. øl, f.eks. stout eller nisseøl
100 g mørk chokolade
Pynt:
kandiserede violer

Sådan laver du konfekt med øl og Grand Marnier

  1. Orangetoppe med mælkechokolade
    Ælt marcipanen med appelsinskal og Grand Marnier, og lad det trække 1 times tid.
  2. Form små toppe som pyramider, og lad også dem tørre en times tid.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, og dyp pyramiderne i chokoladen.
  4. Stil dem på bagepapir til tørring. Opbevar konfekten i en tætsluttende boks et mørkt og køligt sted.
  5. Øl-marcipan med kandiserede violer
    Ælt marcipan og øl sammen, og rul til en pølse. Form den til en firkant, og lad den hvile en times tid.
  6. Skær marcipanen ud i firkanter, og lad dem tørre ½ times tid.
  7. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, og dyp stykkerne i chokoladen.
  8. Stil stykkerne på bagepapir, pynt med violer, og lad dem tørre.
  9. Opbevar konfekten i en tætsluttende boks et mørkt og køligt sted.

 

Anbefalet til dig