Opskrift på orientalske fiskedeller på spyd
SPONSORERET indhold

Orientalske fiskedeller på spyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I disse lækre fiskefrikadeller får du masser af omega-3 og D-vitamin.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
05. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g laks
250 g rødspætte eller anden mager fisk
et bundt frisk mynte (alternativt persille eller basilikum)
1 bundt frisk koriander
2 fed hvidløg
1 løg
1 tsk spidskommen
1/2 tsk tørret chili
1/2 tsk paprika
1 gulerod
1 æg
50 g havreklid
salt og peber
8 træspyd
2 spsk olivenolie til stegning.

Tilbehør: Tortilla og nem rødløgstzatziki
200 g fromage frais
1 rødløg
1 agurk
2 spsk olivenolie

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal

Sådan laver du fiskefrikadeller

Kom alle ingredienser i en foodprocessor. Blend det grundigt til en fiskefars. Form 8 fiskedeller eller 16 små og sæt dem på spyd.

Steg dem på en pande med olie ca. 4-5 min på hver side. Vend dem løbende. Du kan også brune dem på panden og bage dem færdig i ovnen ved 200 grader.

Tilbehør: Tortilla og nem rødløgstzatziki
Hak rødløget meget fint og riv agurken på den grove side af et rivejern. Lad den dryppe af i en si.
Bland finthakket rødløg, revet agurk, olie, fromage frais og smag til med lidt salt og peber. Lun tortillaerne lige før servering og servér dem til fiskedellerne og tzatzikien.

Se også opskrift på Lammehals med ramsløg.