SPONSORERET indhold
Pandekager a la bananasplit
En perfekt dessert for lækkersultne pandekageelskere.
10-12 stk.
Ingredienser
4 dl mælk
150 g hvedemel
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
4 æg
2 tsk. fintreven usprøjtet appelsinskal
¾ dl appelsinsaft
25 g smør
smør til bagning
Desuden:
2 spsk. sukker
20 g smør
4 små bananer
Cremeskildpaddesauce:
3 cremeskildpadder
1½ dl fløde
50 g mandelflager, rist dem evt. på en tør pande
½ l vaniljeis
Pynt:
evt. frisk mynte
- Rør mælk, hvedemel, salt og sukker sammen, til det er jævnt. Rør æg, appelsinskal og appelsinsaft i. Lad dejen trække 30 min. Smelt smørret, og rør det i.
- Bag 10-12 pandekager i smør på en pande.
- Smelt sukkeret, til det er gyldent på en pande. Kom smørret i, og smelt det. Steg kort bananerne gyldne i sukkerblandingen.
- Kog fløden op i en lille gryde, og sluk for varmen. Kom skildpadderne i, og mos dem ud, så de smelter i den varme fløde. Server saucen lun eller kold.
- Server pandekagerne med flækkede bananer, mandelflagedrys, is og skildpaddesauce. Pynt evt. med mynte.