Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Klassisk pariserbøf.

Opskrift på pariserbøf med det hele

Pariserbøf med det hele

En sprødstegt pariserbøf er en god klassiker. Lav den af friskhakket eller skrabet oksekød til tatar. Det laves af f.eks. okseinderlår, der er magert og fint kød.

Bedømmelse
Pariserbøf til 1 person

Pariserbøf med det hele

Ikke fryse-egnet

150 g friskhakket magert oksekød (gerne til tatar)
1 stor skive hvedebrød
1 spsk smør
1 spsk peberrod (fintrevet)
½ rødløg (i ringe)
1½ spsk sennepspickles
3 kæmpekapers (eller 1 tsk kapers)
2 skiver syltede rødbeder
evt. 1 æggeblomme (frisk eller pasteuriseret)


Pynt: salatblade og bredbladet persille

Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven og tryk den til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber. Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og gennemsteg kødet 7-10 min. Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt. Anret pariserbøffen med peberrod, løg, pickles, kapers, rødbeder, evt. æggeblomme og pynt med salatblade og persille.

Ingredienser

11

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Okse

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok