Pariserbøf med det hele
Foto: Thomas Hergaard | Klassisk pariserbøf.
Hjemmet

Pariserbøf med det hele

Pariserbøf med det hele

Del på

En sprødstegt pariserbøf er en god klassiker. Lav den af friskhakket eller skrabet oksekød til tatar. Det laves af f.eks. okseinderlår, der er magert og fint kød.

Af Sandra Leigh Draznin 01.nov.2015 Mad

25 MIN.

Pariserbøf til 1 person

Opskriften indeholder sponsorerede links

Pariserbøf med det hele

Ikke fryse-egnet

150 g friskhakket magert oksekød (gerne til tatar)
1 stor skive hvedebrød
1 spsk smør
1 spsk peberrod (fintrevet)
½ rødløg (i ringe)
1½ spsk sennepspickles
3 kæmpekapers (eller 1 tsk kapers)
2 skiver syltede rødbeder
evt. 1 æggeblomme (frisk eller pasteuriseret)


Pynt: salatblade og bredbladet persille

Sådan laver du pariserbøf

1.  Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven og tryk den til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber.

2. Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og gennemsteg kødet 7-10 min.

 

SE OGSÅ: Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam

3. Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt. Anret pariserbøffen med peberrod, løg, pickles, kapers, rødbeder, evt. æggeblomme og pynt med salatblade og persille.

 

Når kødet mangler krydderi, smager maden ikke nær så godt, som den kunne.  Find en lækker krydderikværn i Bagerens og Kokkens store udvalg

Del på
Kommentarer (0)
Henter...