Pasta med bacon, courgetter og spinat
SPONSORERET indhold

Pasta med bacon, courgetter og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. sep. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 løg
1 lille courgette, ca. 200 g
2 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket frisk rosmarin eller persille
2 dl bouillon
2 dl madlavningsfløde 8 %
salt, peber
100 g babyspinat
125 g bacon i skiver
400 g pasta f.eks. bånd
200 g cocktailtomater
3-4 spsk. sorte oliven
Pynt:
lidt friske spinatblade
friske rosmarinkviste
friskrevet parmesanost

  1. Skær løg og courgette i små tern. Svits løg og courgette 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin, bouillon og fløde, og lad retten småkoge ca. 2 min. Skyl spinaten grundigt, og kom den i. Kog den kort med, til den falder sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Steg baconskiverne gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i spinatblandingen. Fordel halve tomater og oliven over. Drys groft smuldret bacon over. Pynt med friske spinatblade, basilikum og parmesanost.