Pasta med chili-tomat-sauce og kylling
SPONSORERET indhold

Pasta med chili-tomat-sauce og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
08. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet
salt, peber
2 spsk. olivenolie
300 g pasta, f.eks. penne
1 rød chili
1 løg
1 fed finthakkede hvidløg
2 spsk. olivenolie
400 g friske, flåede tomater eller 1 ds. lidt pastakogevand
1 dl friskrevet parmesanost
Pynt:
frisk basilikum
Tilbehør:
salat, f.eks. med små blomkålsbuketter, melon og agurk i tern

  1. Skær kødet i tern, og krydr med salt og peber. Steg det gyldent og gennemstegt i olivenolie på en pande.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  3. Skær tomaterne i tern. Rens chilien, og hak den fint. Er den meget stærk, skal der ikke så meget i. Hak og svits løget kort i olien i en dyb pande. Tilsæt chili og hvidløg, og svits kort. Tilsæt tomater og 2-3 spsk. pastakogevand. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg. Smag til med salt og peber. Er det ved at koge tørt, tilsæt lidt ekstra vand.
  4. Vend sauce og pasta sammen i gryden. Fordel kylling over. Drys parmesan over. Pynt med basilikum.