SPONSORERET indhold
Pasta med chili-tomat-sauce og kylling
4 personer
Ingredienser
500 g kyllingebrystfilet
salt, peber
2 spsk. olivenolie
300 g pasta, f.eks. penne
1 rød chili
1 løg
1 fed finthakkede hvidløg
2 spsk. olivenolie
400 g friske, flåede tomater eller 1 ds. lidt pastakogevand
1 dl friskrevet parmesanost
Pynt:
frisk basilikum
Tilbehør:
salat, f.eks. med små blomkålsbuketter, melon og agurk i tern
- Skær kødet i tern, og krydr med salt og peber. Steg det gyldent og gennemstegt i olivenolie på en pande.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- Skær tomaterne i tern. Rens chilien, og hak den fint. Er den meget stærk, skal der ikke så meget i. Hak og svits løget kort i olien i en dyb pande. Tilsæt chili og hvidløg, og svits kort. Tilsæt tomater og 2-3 spsk. pastakogevand. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg. Smag til med salt og peber. Er det ved at koge tørt, tilsæt lidt ekstra vand.
- Vend sauce og pasta sammen i gryden. Fordel kylling over. Drys parmesan over. Pynt med basilikum.