Pasta med kalv, asparges og spinat
SPONSORERET indhold

Pasta med lynstegt kalv, asparges & spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd den lækre forårsret med pasta, kalv, asparges og spinat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 kalvekoteletter ca. 300 g
salt, peber
1 spsk olivenolie
350 g asparges
½ bakke babyspinat lidt frisk mynte
300 g fuldkornsfettuccine eller pappardelle
1,5 dl cremefraiche 9 %
1-2 spsk fuldkornssennep

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du:

Skær kødet i tykke strimler og vend dem med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet ved rask varme i 2-3 minutter. Snit aspargesene i mindre stykker, kom dem ved kødet og steg videre i yderligere et par minutter. Vend spinat og evt. frisk mynte i til sidst og lad den falde lidt sammen. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og vend den med cremefraiche, sennep og server med det lynstegte kalvekød og grønsager.