Pasta med mørbradbøffer
SPONSORERET indhold

Nem pasta med mørbrad, svampe og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav denne lækre pastaret med svinemørbrad, stegte champignoner og baconstykker i tern på max 20 minutter.

Af: Kerstin Svensson Foto: Erik Karlsson
06. mar. 2023 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

  • 400 g mørbrad
  • Smør til stegning
  • Salt og peber
  • 1 løg
  • 150 g champignoner
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dl piskefløde
  • 500 g hakkede, flåede tomater
  • 1 spsk. kalvefond
  • 140 g bacon i tern
  • 2 spsk. frisk oregano
  • 350 g pasta, gerne pappardelle
  • Parmesanost

Sådan laver du nem pasta med mørbradbøffer

  1. Skær mørbraden i tern. Steg kødet i smør, og krydr med salt og peber. Læg kødet på en tallerken.
  2. Skræl og hak løget. Skær svampene i skiver. Steg det hele i smør. Tilsæt tomatpuré, og lad det sautere i 1 min. Tilsæt fløde, flåede tomater og fond, og bring det hele i kog. Tilsæt kødet, og lad det simre i 10 min.
  3. Steg baconen sprød, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Kom halvdelen af baconen i gryden, og kog i et par min. Smag til med salt, peber og oregano. 
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pastaen med sovsen ved svag varme.
  5. Kom bacon og parmesan på toppen.

Anbefalet til dig