Pasta med muslinger
SPONSORERET indhold

Pasta med muslinger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem pastaret med røgede muslinger vælter ikke budgettet, og den slags fisk er der ikke nogen ben i.

01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 pk. bacon
2 rødløg
1 glas røgede muslinger (Bornholms konserves)
ca. 300 g tør pasta (efter appetit)lidt olivenolie
evt. masser af hakket persille

  1. Klip baconen i strimler, og rist dem i deres eget fedt. Tag dem op. Skær de pillede løg i smalle både, og steg dem hurtigt i baconfedtet. Tag dem af panden. Kog panden af med lidt muslingevand.
  2. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Hæld vandet fra, og bland pastaen med bacon, muslinger, løg, olie og det siede afkog fra panden.
  3. Drys evt. med masser af hakket persille, og server straks.