Pasta med parmaskinke og mozzarella
SPONSORERET indhold

Pasta med parmaskinke og mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne pastaret med parmaskinke og mozzarella smager skønt og er rigtig nem at lave i en travl hverdag. Se den lækre opskrift her.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

300 g pasta f.eks. bånd
2 stilke bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
4 tomater
3 spsk. olivenolie
2 dl friskreven parmesan
2 spsk. citronsaft
2 spsk. friskhakket persille
salt og peber
100 g parmaskinke
250 g frisk mozzarella

Pynt:

lidt tørret oregano og hakket persille

Tilbehør:

friskreven parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp pastaen i en si.
  2. Skær bladselleri og løg i meget små tern. Hak hvidløget fint. Skær tomaterne i tern.
  3. Svits bladselleri og løg, til det er blødt, uden det tager særlig farve. Svits kort tomattern og hvidløg med.
  4. Tilsæt parmesan, citronsaft og persille, og kog det sammen under omrøring et par min. Vend pastaen i.
  5. Skær parmaskinken i strimler, og vend dem i sammen med tern af mozzarella.
  6. Server pyntet med oregano og persille

Anbefalet til dig