Pasta med valnøddepesto og grønkål
SPONSORERET indhold

Pasta med valnøddepesto og grønkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem hverdagsmad med pasta - her får du opskriften på en skøn pastaret med hjemmelavet valnøddepesto.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
31. okt. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

Valnøddepesto:
1 bdt. persille, ca. 40 g
1 tsk. fintreven, usprøjtet citronskal
75 g valnøddekerner helst friskknækkede
1 fed presset hvidløg
50 g friskrevet parmesan
¾ tsk. salt
peber
1 dl god olivenolie

Desuden:
150 g grønkål, uden grove stilke
300 g pasta
150 g chorizopølse

Tilbehør: friskreven parmesan

Sådan laver du pasta med valnøddepesto

  1. Nip persillen for grove stilke. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og miks det til en jævn masse.
  2. Skyl grønkålen grundigt. Hak grønkålen fint, evt. i en foodprocessor.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kom grønkålen i sammen med pastaen, og kog den med de sidste par minutter. Afdryp grønkålspastaen i en si.
  4. Vend den varme pasta med pestoen.
  5. Steg skiver eller tern af chorizopølsen sprøde på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle, og drys dem over pastaen.
  6. Server pastaen med friskreven parmesan.