SPONSORERET indhold
Pastasalat med melon og varmrøget laks
4 personer
Ingredienser
200 g spaghetti
Dressing
1 håndfuld basilikumblade
2 spsk. hakket persille
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
50 g pinjekerner
1 dl olivenolie
Desuden
75 g spæde spinatblade
1 galiamelon
200 g varmrøget laks af god
kvalitet (kan udskiftes med
parmaskinke i tynde skiver)
Pynt
pinjekerner
Tilbehør
citronbåde
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom den i en sigte og overbrus den med koldt vand. Afdryp pastaen.
- Kom alle ingredienser til dressingen i en blender eller foodprocessor og miks det sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med godt skyllede og afdryppede spinatblade. Fordel blandingen på tallerkner.
- Skær melonen over, og skrab kernerne ud. Skær melonkødet fra skallen og skær det i tern. Fordel melontern og laks i mindre stykker over pastaen. Pynt med pinjekerner.