Peanut-chokolade hjerter
SPONSORERET indhold

Peanut-chokolade hjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alt det sunde fra nødderne og chokoladen i en sød og knasende mundfuld.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
12. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

225 g crunchy peanutbutter, uden tilsat sukker – fås i supermarkedet
1 dl saltede peanuts eller cashewnødder, hakkede
1 dl macadamianødder, hakkede
2 tsk Sukrin Gold (naturligt sødemiddel ) – fås i helsekostforretninger
1 knsp vaniljepulver
50 g smør
1 plade Stevia sukkerfri hvid chokolade crisp, Cavalier
100 g mørk chokolade 70%, finthakket


Sådan gør du:

1. Smelt peanutbutter i en kasserolle, og tilsæt smør, hakkede nødder, Sukrin og vanilje.

2. Hæld blandingen i hjerteformede silikoneforme eller en rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm, og sæt på frost i nogle timer.

3. Smelt alt chokoladen over et vandbad, og dyp hjerterne i chokoladen.

4. Stil hjerterne tilbage i fryseren, og lad chokoladen sætte sig. Opbevar peanut-hjerterne på køl.

200 kcal pr. stk

Prøv også gateau marcel

Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/